Sunday, 11 November 2012

2 Beradik Gitaris Rock Jadi Penjenayah?

GOMBAK: Dua beradik pemain gitar kumpulan rock terkenal tahun 90-an dan seorang adik lelaki mereka di tahan bersama seorang seorang wanita ditahan polis di sebuah flat di Taman Selayang, di sini, awal pagi semalam kerana disyaki terbabit dengan kegiatan jenayah.Menurut berita, tiga beradik lelaki dan wanita berusia antara 35 dan 40 tahun itu ditahan kira-kira jam 4 pagi untuk siasatan lanjut berhubung pembabitan mereka dalam jenayah samun, curi kenderaan dan dadah.

Laporan dari pihak polis, menurut Timbalan Ketua Polis Daerah Gombak, Superintendan Rosly Hassan, hasil pemeriksaan terhadap rumah yang dihuni empat individu terbabit, polis menemui tiga parang, satu cota besi, lima jam tangan pelbagai jenama, kamera, dua telefon bimbit dan 40 kad Touch n Go.

“Polis turut menemui kenderaan pelbagai guna (MPV) Proton Exora yang diletakkan di tempat letak kenderaan dan semakan mendapati kereta itu dilaporkan hilang di ibu kota tahun lalu,” katanya kepada wartawan, semalam.

Tambahnya, penahanan itu dilakukan selepas pihaknya melakukan pemantauan berterusan terhadap mereka yang pernah ditahan polis beberapa tahun lalu atas kesalahan dadah.

#carigali

0 comments:

Post a Comment

 
;