Friday, 30 November 2012 0 comments

Download:Istanbul Aku Datang (2012) DVDRip

 
::INFO::
Source: Istanbul Aku Datang (2012) DVDRip AVI/MKV/RMVB
Genre: Comedy | Romance
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: None

FOR SUBTITLE:
SEACRH HERE
SEACRH HERE

PLOT MOVIE
Dian (Lisa Surihani), a sweet and naïve blogger, travels to Istanbul in hopes of convincing her medical student boyfriend Azad (Tomok) to propose to her. She rents out an apartment, not knowing that it is already leased to quirky and shy artist Harris (Beto Kusyairy). Despite the unwanted roomate, Dian tries to make the most out of her sticky situation and conceal it from Azad. But when Azad eventually finds out and leaves her, Dian has to decide whether she should run and fight for Azad or stay and discover if Harris is the one who is meant for her.


::SCREENSHOT::
PREVIEW SCREENSHOT



DOWNLOAD
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
BILLONUPLOADS
OR
UPLOADED
OR
SECUREUPLOAD
OR
RYUSHARE
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
OR
SENDSPACE PART 1
SENDSPACE PART 2
OR
CYBERLOCKER PART 1
CYBERLOCKER PART 2
OR
UPLOADCORE PART 1
UPLOADCORE PART 2
OR
UPAFILE PART 1
UPAFILE PART 2

RMVB VERSION
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
BILLONUPLOADS
OR
UPLOADED
OR
SECUREUPLOAD
OR
RYUSHARE
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
OR
SENDSPACE PART 1
SENDSPACE PART 2
OR
CYBERLOCKER PART 1
CYBERLOCKER PART 2
OR
UPLOADCORE PART 1
UPLOADCORE PART 2
OR
UPAFILE PART 1
UPAFILE PART 2

AVI VERSION
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
BILLONUPLOADS
OR
UPLOADED
OR
SECUREUPLOAD
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
ZIPPYSHARE PART 3
ZIPPYSHARE PART 4
OR
SENDSPACE PART 1
SENDSPACE PART 2
SENDSPACE PART 3
SENDSPACE PART 4
OR
CYBERLOCKER PART 1
CYBERLOCKER PART 2
CYBERLOCKER PART 3
CYBERLOCKER PART 4
OR
UPLOADCORE PART 1
UPLOADCORE PART 2
UPLOADCORE PART 3
UPLOADCORE PART 4
OR
UPAFILE PART 1
UPAFILE PART 2
UPAFILE PART 3
UPAFILE PART 4

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

10 Cara Mudah Kuruskan Kuruskan Badan



Ramai di antara kita mengeluarkan belanja yang banyak akibat terpengaruh dengan pelbagai ubat dan peralatan menguruskan badan.Sedangkan kita boleh membakar lemak secara semula jadi dengan mudah.Hanya ikuti tips-tips dibawah .Yang penting ianya percuma dan berkesan.

1. Minum air putih kerana tubuh kita memerlukannya dalam kuantiti yang banyak. Ia tidak hanya bertindak untuk mengeluarkan toksin-toksin dalam badan bahkan akan membuatkan tubuh berasa lebih sihat dan segar. Paling bagus mengenai air putih ia langsung tidak mempunyai kalori.

2. Jauhkan diri daripada air manis yang terdapat dalam air botol terutamanya minuman berkarbonat. Ramai menyedari betapa gula yang ada didalam air begini tinggi kuantitinya dan ia bermaksud kalori. Lebih banyak gula boleh dikurangkan di dalam air botol adalah lebih baik untuk tubuh. Tidak salah jika teringin untuk menikmatinya tetapi ambil langkah dengan menambah air putih ke dalamnya.

3. Dalam berdiet, adalah lebih bagus jika dapat menambahkan bahan yang boleh membekalkan lebih air seperti tomato dan tembikai. Pengambilannya tidak perlu dirisaukan kerana kedua-duanya mengandungi 90% air, jadi ia tidak mendatangkan sebarang masalah. Ia boleh dimakan tanpa perlu memikirkan berat badan akan bertambah.

4. Ramai diantara kita gemar memesan minum jus buah-buahan ketika makan diluar. tetapi sebenarnya makan buah-buahan segar adalah lebih baik dari jusnya, ini kerana minuman jus akan ditambah dengan gula sedangkan buah-buahan segar sudah memiliki gula semulajadi dan membekalkan banyak fiber yang diperlukan oleh tubuh. Selain itu, ia juga merupakan sumber kepada banyak vitamin.

5. Adalah lebih bagus jika anda ialah pengemar sayur-sayuran terutamanya sayuran hijau. Pengambilanya merupakan antara cara terpantas untuk mengurangkan lemak dibadan. Hasilnya dapat dilihat pada mereka yang sering makan salad jadi apa salahnya jika menu itu dicuba dalam rutin harian anda.

6. Pantang sahaja nampak makanan semuanya ingin dijamah. Persepsi begini harus diubah menjadi makan hanya apabila perut terasa lapar. Adakalanya diet boleh rosak hanya disebabkan satu malis yang dihadiri.

7. Makanan bergoreng adalah sangat ditegah jika anda dalam proses mengurangkan berat badan. Lagi banyak makan bergoreng dielakkan lagi cepat pengurangan berat badan dapat dicatatkan. Meski pun sudah ditoskan namun minyak masih terselindung dalam makanan dan sukar untuk dihilangkan.

8. Makanan masin atau bergaram perlu dielakkan. Mungkin ramai yang tidak tahu, garam juga boleh menjadi salah satu punca kepada obesiti. Jadi pastikan masakan anda hanya menggunakan garam yang sedikit dan jika boleh, kurangkan sedikit demi sedikit.

9. Senaman juga perlu untuk pembakaran lemak. Anda pasti terkejut dengan apa yang boleh dihasilkan melalui senaman pernafasan. Jika dilakukan dengan betul, senaman ini turut membakar lemak. Otot dibahagian-bahagian tertentu akan merasa tegang setiap kali anda tarik dan menghembuskan nafas.

10. Akhir sekali anda mungkin boleh menyertai perlbagai aktivi, contohnya kelas tarian. Tarian merupakan cara bagus untuk membakar lebihan kalori. Tarian yang sesuai ialah tarian rancak dan jika aktiviti ini dilakukan dengan konsisten, anda akan dapat lihat hasilnya.

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
1 comments

Tips Untuk Tegangkan Kembali Payüdara

Memiliki bentuk payudara yang tegang impian semua wanita,kecuali tomboy,coz tomboy nak rata jer..hehe
Wanita yang memiliki payudara  kendur akan kurang keyakinan diri. Bukan itu sahaja,Payudara yang 'jatuh' ini boleh mengganggu seksualiti seseorang.
 
Ada kajian menunjukkan bahawa semua wanita akan mengalami perubahan bentuk payudara seiring meningkatnya usia. Ahli perubatan mengatakan bahawa perubahan bentuk ini nantinya mempunyai kesan psikologi pada wanita, seperti merosakkan kepercayaan diri dan kehidupan seksualiti mereka.

Namun, anda tidak perlu bimbang. Sebabnya, ada beberapa cara untuk mencegah supaya payudara tidak kendur dan terlihat indah, seperti yang dinyatakan dibawah ini.

Menyusu

Pandangan umum yang menyatakan bahawa menyusui akan membuat payudara kendur, itu tidak benar. Kajian menunjukkan itu bukan disebabkan kerana menyusui, namun lebih kepada adanya pembengkakan dan kontraksi dari kelenjar susu selama masa kehamilan. Bahkan, kajian terhadap 132 wanita di Amerika mendapati bahawa setengah dari jumlah tersebut ialah wanita menyusui. Hasilnya menunjukkan sememangnya ada perbezaan dengan wanita yang tidak menyusui.

Perhatikan berat badan

Jika berat badan anda selalu berfluktuasi, tentu hal ini mempengaruhi kendurnya payudara anda. Hal ini kerana payudara mempunyai dua tempat di mana lemak disimpan. Sebanyak 70 peratus dari lemak payudara bercampur dengan kelenjar untuk membentuk payudara, tetapi 30 peratus yang lain ada di bawah kulit. Jika kandungan lemak dari bahagian ini berubah secara drastik, maka ini menyebabkan payudara mengendur.

Urutan
Sangat penting untuk melakukan urutan pada payudara. Ini bertujuan untuk melancarkan aliran darah, namun hati-hati jangan sampai salah mengurut kerana ia juga boleh merosakkan payudara itu sendiri. Lakukan urutan dengan membentuk angka lapan. Jika anda memang salah satu yang aktif bersenam lebih baik selalu menggunakan bra khusus agar tidak membuat payudara anda kendur.

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Tips Suami Puaskan Isteri (bacaan dewasa)

MASALAH seksual yang mungkin paling sering ditemui pada seorang wanita adalah kesukaran mencapai orgasme (klimaks). Ini mungkin kerana ia belum cukup terangsang secara seksual.
 


Ada banyak wanita yang dapat mencapai orgasme melalui rangsangan langsung pada klitoris. Tetapi, walaupun ia menikmati "pertempuran" di atas ranjang, ia tidak mampu mencapai klimaks di saat Mr P berentap dengan Miss V.

Jika ada masalah ini, pasangan harus menikmati lebih banyak foreplay sampai wanita terangsang. Di titik inilah waktunya Mr P beraksi ke dalam Miss V dan mulakan mendorongnya perlahan.

Jika sang juwita masih belum dapat mencapai orgasme dengan cara ini, maka sang arjuna harus merangsang klitoris pasangan dengan jarinya di antara penetrasi satu dan berikutnya. Lelaki harus menunggu sehingga wanita benar-benar terangsang sebelum melakukan penetrasi kembali.

"Dengan melakukannya secara hati-hati, ada kemungkinan bahawa ini akan berhasil dengan baik. Namun jika belum berjaya juga, ada baiknya Anda berunding dengan pakar terapi yang berpengalaman, setelah berbincang dengan doktor,” demikian ungkap ahli parenting Dr. Mirriam Stoppard dalam bukunya yang bertajuk Family Health Guide.

Bagi seorang wanita, pengalaman yang paling memuaskan adalah mencapai klimaks saat Mr P berada di dalam Miss V. Ini akan meningkatkan kualiti hubungan pasangan suami isteri secara keseluruhan.

 Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Planet Baru yg manusia boleh tinggal selain bumi Manusia?

Astronomi menemui Planet Baru yang Berpotensi Dihuni, Satu pasukan ahli astronomi Inggeris-Jerman telah menemui satu planet baru yang berpontensi dihuni manusia. Planet tersebut mengorbit dekat Matahari dan dianggarkan mempunyai iklim serupa Bumi sehingga dapat menyokong kehidupan.

Pasukan tersebut menemui tiga planet baru yang mengorbit bintang yang terletak 44 tahun cahaya. Tapi hanya satu dari planet itu berada di kawasan yang disebut Zon Goldilocks, rangkaian di sekitar Matahari, tempat suhu tidak terlalu panas dan tidak terlalu sejuk bagi kehadiran air cair.

“Bintang HD 40307 adalah bintang kecil tua yang sangat tenang, sehingga tak ada alasan mengapa planet seperti itu tidak boleh mengandungi iklim seperti di Bumi,” kata Guillem Angla-Escude dari University of Goettingen, Jerman. Ia memimpin kajian tersebut bersama Mikko Tuomi di University of Hertfordshire di England.

Planet itu mempunyai masa sekurang-kurangnya tujuh kali masa Bumi, tapi mengorbit dalam jarak yang sama dari Mataharinya, yang bermaksud planet tersebut menerima jumlah tenaga Matahari seperti yang diperoleh Bumi.

Lebih daripada 800 planet telah ditemui di luar sistem Galaksi Bima Sakti sejak pertama kali dikesan pada awal 1990-an. Namun hanya segelintir planet telah berada di wilayah yang boleh dihuni.

Bahkan yang lebih jarang adalah beberapa planet di zon yang berputar, seperti yang satu ini, untuk menciptakan waktu siang dan waktu malam sehingga meningkatkan kemungkinan terbentuknya lingkungan seperti di Bumi. Planet yang tidak berputar dikatakan sebagai terikat dengan pasang-surut, dan satu setengahnya berada dalam kegelapan.

“Ini adalah planet yang paling dekat dengan Bumi dalam perkara zon yang boleh dihuni yang tidak terikat dengan pasang-surut,” kata ahli astronomi dari University of Hertfordshire Hugh Jones kepada Reuters.
 

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Saya Otak Tak Kuning,Diorang yg Otak Tak Kuning-Sara Ali

Selepas Shout Awards 2012 berakhir dengan kemenangan artis yang berbakat besar.Sara Ali terus kena jadi bahan kerana memakai seluar pendek hingga menayangkan peha gebunya.Dia menjadi popular kerana hampir semua blogger gossipkan dia rangsang keghairahan penonton.LOL

Ketika dihubungi sebentar tadi, Sara menegaskan bahawa dia tidak kisah dengan apa yang orang katakan di laman Twitter.

“Tweet is a tweet. Saya tak respon dari isu ataupun dari ‘tweet’ orang lain,” tegas Sara merujuk pada komen negatif terhadapnya di Twitter.

Sara yang juga merupakan salah seorang pelakon filem ‘Songlap’ hanya menganggap ini semua adalah perkara biasa yang harus ditempuhnya.


“Bagi saya macam ni, bukan saya yang ghairah, atau pun dia yang ghairah. Saya otak tak ‘kuning’ dan dia pun otak tak ‘kuning’. Ok, habis cerita.”


“Standard la orang duk bercakap pasal kita. Saya tahu saya salah. Lagipun saya malas nak ambil tahu. Saya dah buat apa yang patut dan kali ini saya dah tersalah buat,” jelas pelakon berumur 22 tahun ini.

Dalam pada itu, melalui respon peminat yang lain, ramai juga yang tidak bersetuju dengan isu ‘shortpants’ Sara Ali.


Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: The Amazing Spiderman (2012) BRRip

::INFO::
Source: The Amazing Spiderman (2012) BRRip MKV
Genre: Action | Fantasy | Thriller
Runtime: 136 min
User Rating: 7.5/10 from 125,121 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt0948470/
Country: USA
Language: English
Subtitle: English

PLOT MOVIE
Peter Parker finds a clue that might help him understand why his parents disappeared when he was young. His path puts him on a collision course with Dr. Curt Connors, his father’s former partner.


::SCREENSHOT::
PREVIEW SCREENSHOT

DOWNLOAD
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
AAVG
OR
BILLONUPLOADS
OR
ULTRAMEGABIT
OR
CYBERLOCKER
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
ZIPPYSHARE PART 3
OR
HULKSHARE PART 1
HULKSHARE PART 2
HULKSHARE PART 3
OR
GAMEFRONT PART 1
GAMEFRONT PART 2
GAMEFRONT PART 3

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Fire with Fire (2012) BRRip HardSub

::INFO::
Source: Fire with Fire (2012) BRRip MKV
Genre: Action | Crime | Thriller
Runtime: 97 min
User Rating: 5.0/10 from 35 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1925431/
Country: USA
Language: English
Subtitle: English

PLOT MOVIE
A fireman takes an unexpected course of action when a man whom he’s been ordered to testify against, after being held up at a local convenience store, threatens him

::SCREENSHOT::
PREVIEW SCREENSHOT

DOWNLOAD
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
AAVG
OR
BILLONUPLOADS
OR
ULTRAMEGABIT
OR
CYBERLOCKER
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
OR
HULKSHARE PART 1
HULKSHARE PART 2
OR
GAMEFRONT PART 1
GAMEFRONT PART 2

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Maximum Conviction (2012) BRRip

::INFO::
Source: Maximum Conviction (2012) BRRip MKV
Genre: Action | Adventure | Thriller
Runtime: N/A
User Rating: 3.1/10 from 48 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt2119474/
Country: USA
Language: English
Subtitle: None

FOR SUBTITLE:
SEACRH HERE
SEACRH HERE

PLOT MOVIE
When former black ops operative Tom Steele (Seagal) and his partner Manning (Austin) are assigned to decommission an old prison, they must oversee the arrival of two mysterious female prisoners. Before long, an elite force of mercenaries assault the prison in search of the new arrivals. As the true identities of the women are revealed, Steele realizes he’s caught in the middle of something far bigger than he had imagined.


::SCREENSHOT::
PREVIEW SCREENSHOT

DOWNLOAD
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
AAVG
OR
BILLONUPLOADS
OR
ULTRAMEGABIT
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
OR
HULKSHARE PART 1
HULKSHARE PART 2
OR
GAMEFRONT PART 1
GAMEFRONT PART 2

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Torque (2004) BRRip 720p

::: INFO :::
File Name : Torque (2004) BRRip 720p MKV
IMDB LINK: http://imdb.com/tt0329691/
Genre: Action | Thriller
Runtime: 84 min
User Rating: 3.7/10 from 17,145 users
Country: USA
Language: English
Subtitle: English SoftSub

::: PLOT :::

Biker Cary Ford is framed by an old rival and biker gang leader for the murder of another gang member who happens to be the brother of Trey, leader of the most feared biker gang in the country. Ford is now on the run trying to clear his name from the murder with Trey and his gang looking for his blood.


::: SCREENSHOT :::
PREVIEW

::: DOWNLOAD :::

SINGLE LINK

RAPIDSHARE
NETLOAD
BILLION

INTERCHANGABLE LINK

PART 1 : HULKSHARE | ZIPPYSHARE | FILEBOX

PART 2 : HULKSHARE | ZIPPYSHARE | FILEBOX

PART 3 : HULKSHARE | ZIPPYSHARE | FILEBOX


Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download:Hantu Gangster (2012) DVDRip 720p

::INFO::
Source: Hantu Gangster (2012) DVDRip 720p MKV
Genre: Comedy
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: English

PLOT MOVIE
In a small town located in Klang, a rogue named Te Sai steals a ring during a gangster’s memorial ceremony, not knowing that it is haunted. The ring hosts the ghosts of three former gang leaders who begin to haunt Te Sai as he is carrying their ring. Te Sai soon finds out that the trio were killed by a traitor whose personal agenda threatens the very foundation of unity between the three gangs. Guided by the ghosts, Te Sai must now do what he can to unify the gangs and avoid a tragedy that may result in the deaths of many innocents.


::SCREENSHOT::
PREVIEW SCREENSHOT



DOWNLOAD
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
ZIPPYSHARE PART 3
ZIPPYSHARE PART 4
ZIPPYSHARE PART 5
ZIPPYSHARE PART 6
ZIPPYSHARE PART 7
OR
HULKSHARE PART 1
HULKSHARE PART 2
HULKSHARE PART 3
HULKSHARE PART 4
HULKSHARE PART 5
HULKSHARE PART 6
HULKSHARE PART 7
OR
GAMEFRONT PART 1
GAMEFRONT PART 2
GAMEFRONT PART 3
GAMEFRONT PART 4
GAMEFRONT PART 5
GAMEFRONT PART 6
GAMEFRONT PART 7

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Universal Soldier Day Of Reckoning (2012) HDRip


::INFO:: Source: Universal Soldier Day Of Reckoning (2012) HDRip MKV
Genre: Action | Sci-Fi
Runtime: 114 min
User Rating: 6.8/10 from 837 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1659343/
Country: USA
Language: English
Subtitle: None

FOR SUBTITLE: SEACRH HERE SEACRH HERE

PLOT MOVIE John awakens from a coma to discover his wife and daughter were slaughtered in a brutal home invasion. Haunted by images of the attack, he vows to kill the man responsible: Luc Deveraux. While John tries to piece his reality back together, things get more complicated when he is pursued by a relentless UniSol named Magnus.


::SCREENSHOT::  
PREVIEW SCREENSHOT

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Brave (2012) BRRip

::INFO::
Source: Brave (2012) BRRip MKV
Genre: Animation | Action | Adventure
Runtime: 100 min
User Rating: 7.5/10 from 40,555 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1217209/
Country: USA
Language: English
Subtitle: English

PLOT MOVIE
Determined to make her own path in life, Princess Merida defies a custom that brings chaos to her kingdom. Granted one wish, Merida must rely on her bravery and her archery skills to undo a beastly curse.



Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Wrong Turn 5 (2012) BRRip 720p



::INFO::
Source: Wrong Turn 5 (2012) BRRip 720p MKV
Genre: Horror | Thriller
Runtime: N/A
User Rating: N/A
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt2375779/
Country: USA
Language: English
Subtitle: English

RELEASENOTES:
Format : 647 MB
Resolution : 1280 X 720
Language : English
Subtitle : English Muxed [SoftSub]
Source : 720p Bluray x264-DAA
Video : MPEG4 Video (H264) 1280×720 23.98fps [Video]
Audio : AAC 48000Hz stereo [Audio]

PLOT MOVIE
A small West Virginia town is hosting the legendary Mountain Man Festival on Halloween, where throngs of costumed party goers gather for a wild night of music and mischief…



Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Taikun (2012) DVDRip


::INFO::
Source: Seance Taikun (2012) DVDRip AVI/MKV/RMVB
Genre: Action | Comedy
Runtime: 85 min
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: None

FOR SUBTITLE:
SEACRH HERE
SEACRH HERE

PLOT MOVIE
Hot on the heels of the success his film “Bini-Biniku Gangster” comes another gangster action comedy by director Ismail Bob Hashim, starring Angah and Along Raja Lawak as the leads. “Taikun” tells the story of two men named Tai and Kun, best friends whose only loves in life are fighting and thievery. When their vices lead them to bump into and severely beat up gang members Pink and Purple, Tai and Kun are then recruited by the gang leader, who is in awe of their skills. Will Tai and Kun accept the offer? Is it the life that they really want?
 

::SCREENSHOT::
PREVIEW SCREENSHOT AVI
PREVIEW SCREENSHOT MKV
PREVIEW SCREENSHOT RMVB

DOWNLOAD
MKV VERSION
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
AAVG
OR
BILLONUPLOADS
OR
ULTRAMEGABIT
OR
CYBERLOCKER
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
OR
HULKSHARE PART 1
HULKSHARE PART 2
OR
GAMEFRONT PART 1
GAMEFRONT PART 2

RMVB VERSION
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
AAVG
OR
BILLONUPLOADS
OR
ULTRAMEGABIT
OR
CYBERLOCKER
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
OR
HULKSHARE PART 1
HULKSHARE PART 2
OR
GAMEFRONT PART 1
GAMEFRONT PART 2

AVI VERSION
FREAKSHARE
OR
SHAREFLARE
OR
RAPIDGATOR
OR
BILLONUPLOADS
OR
ULTRAMEGABIT
OR
CYBERLOCKER
OR
ZIPPYSHARE PART 1
ZIPPYSHARE PART 2
ZIPPYSHARE PART 3
ZIPPYSHARE PART 4
OR
HULKSHARE PART 1
HULKSHARE PART 2
HULKSHARE PART 3
HULKSHARE PART 4
OR
GAMEFRONT PART 1
GAMEFRONT PART 2
GAMEFRONT PART 3
GAMEFRONT PART 4

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Supernatural Activity (2012) BRRip



Source: Supernatural Activity (2012) BRRip MKV
Genre: Comedy
Runtime: 90 min
User Rating: 2.8/10 from 267 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1832516/
Country: USA
Language: English
Subtitle: None

FOR SUBTITLE:
SEACRH HERE
SEACRH HERE

PLOT MOVIE
supernatural horror. Katie (Katie Featherson) and Micah (Micah Sloat) are a twentysomething couple who\’ve just moved into a new home in San Diego, CA. Katie has an interest in the paranormal and believes that malevolent spirits have been following her since childhood, though Micah is not so easily convinced. However, after several nights of loud noises and strange happenings, Micah starts to agree with Katie that some sort of ghost may have followed them to the new home. After a paranormal researcher tells the couple he can\’t help them, Micah decides to take control of the situation and sets up a battery of video cameras so that if a spirit manifests itself, he can capture its behavior on tape. Once the surveillance cameras are in place, Katie and Micah bring in a Ouija board in an effort to talk to the spirits, a move that deeply offends the ghosts.

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
1 comments

Download:Aku Terima Nikahnya (2012) DVDRip 480p


::INFO::
Source: Aku Terima Nikahnya (2012) DVDRip 480p AC3 x264
Genre: Romance
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: None

PLOT MOVIE
“Aku Terima Nikahnya” is directed by Eyra Rahman and stars Adi Putra and Nora Danish. The film tells the story of a faithful wife, Arlisa (Nora Danish), whose blissful life is shattered when her husband Johan (Adi Putra) is involved in a car accident. Due to the accident, he is diagnosed with Selective Amnesia, which complicates and challenges his relationship with Arlisa. Not wanting to give up on her husband and their love, Arlisa is determined to care for Johan although he does not remember her at all, hoping to remind him of the bond they once shared.





Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Ajiboy (2012) DVDRip



::INFO::
Source: Ajiboy (2012) DVDRip MKV/RMVB
Genre: Comedy
Country: Malaysia
Language: Malay
Subtitle: None

FOR SUBTITLE:
SEACRH HERE
SEACRH HERE

PLOT MOVIE
He may be small because he is just a kid, but Ajiboy is not just any kid. Quick-witted and smart-mouthed, he is entrusted by his father Fauzan to manage and care for Malacca’s Water Theme Park for a short while as he has matters to attend to. However, Ajiboy’s abilities are doubted by Cumi and Mat Saja, the park’s supervisors who love to take advantage of their positions by giving freebies away to women. When Ajiboy finds out, he decides to punish the two by demoting them to menial cleaning tasks, which prompts them to commit a betrayal. As if he does not have his hands full already, Ajiboy has to find a wife for his father in order to fulfil his deceased mother’s wishes.

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Step Up Revolution (2012) BRRip


::INFO::
Source: Step Up Revolution (2012) BRRip 720p MKV
Genre: Drama | Music | Romance
Runtime: 99 min
User Rating: 6.1/10 from 9,953 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1800741/
Country: USA
Language: English
Subtitle: English

RELEASENOTES:
Format : 705 MB
Resolution : 1280 X 528
Language : English
Subtitle : English Muxed [SoftSub]
Source : 720p Bluray x264-Replica
Video : MPEG4 Video (H264) 1280×528 23.98fps [Video]
Audio : AAC 48000Hz stereo [Audio]

PLOT MOVIE
Emily arrives in Miami with aspirations to become a professional dancer. She sparks with Sean, the leader of a dance crew whose neighborhood is threatened by Emily’s father’s development plans




Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: A Beer Tale (2012) DVDRip



::INFO::
Source: A Beer Tale (2012) DVDRip MKV
Genre: Comedy
Runtime: N/A
User Rating: 5.7/10 from 16 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1510988/
Country: USA
Language: English
Subtitle: None

FOR SUBTITLE:
SEACRH HERE
SEACRH HERE

PLOT MOVIE
A coming of age romantic comedy centered around the lives of twin brothers Luke and Corey Frankenstein in the pivotal months following college graduation. Orphaned at the age of five, the brothers inherited their family brewery and were left in the care of their uncle, a well-meaning but less than ideal paternal figure. Raised on beer, with the assumption they’re all grown up, Luke and Corey decide it’s time to finish their family beer; a beer their parents started but were never able to finish twenty years ago. But when the idealistic Luke meets a girl whose family shows him the home life he’s always wanted, he abandons Corey and their family beer in pursuit of this budding relationship. Corey, however, refuses to go down without a fight, and the ensuing mayhem that follows pits brother against brother and forces the Colorado wild boys to finally grow up and decide what kind of men they really want to be.
 

Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
0 comments

Download: Ted (2012) BRRip



::INFO::
Source: Ted (2012) BRRip MKV
Genre: Comedy | Fantasy
Runtime: 106 min
User Rating: 7.6/10 from 91,227 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1637725/
Country: USA
Language: English
Subtitle: English

PLOT MOVIE
As the result of a childhood wish, John Bennett’s teddy bear, Ted, came to life and has been by John’s side ever since – a friendship that’s tested when Lori, John’s girlfriend of four years, wants more from their relationship.


Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
1 comments

Download:ParaNorman (2012) BRRip



::INFO::
Source: ParaNorman (2012) BRRip MKV
Genre: Animation | Adventure | Comedy
Runtime: 92 min
User Rating: 7.4/10 from 9,247 users
IMDB Link: http://imdb.com/title/tt1623288/
Country: USA
Language: English
Subtitle: English

PLOT MOVIE
In ParaNorman, a small town comes under siege by zombies. Who can it call? Only misunderstood local boy Norman, who is able to speak with the dead. In addition to the zombies, he’ll have to take on ghosts, witches and, worst, of all, grown-ups, to save his town from a centuries-old curse. But this young ghoul whisperer may find his paranormal activities pushed to their otherworldly limits.




Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)
 
;