Friday, 23 November 2012

Ustaz Azhar Idrus Makan di McDonalds (McD) ke?UAI jawab.

Gambar Ustaz Azhar Idrus makan di McDonalds bersama isteri dan anak yang tersebar di laman sosial Facebook menimbulkan tanda tanya terutamanya peminat-peminat Ustaz Azhar Idrus.
Sebelum ini gambar Ustaz Azhar Idrus di McD ini diabaikan oleh rakyat Malaysia, namun ‘Musim Boikot McD’ kembali apabila serangan Israel terhadap Palestin bermula sejak seminggu lalu.

Gambar di atas jelas menunjukkan anak Ustaz Azhar Idrus tengah memakan aiskrim McDonald’s dan di atas meja terdapat dulang makanan bersama ‘Cheezy Wedges KFC’.

Sebelum andaian yang tidak baik kepada Ustaz Azhar Idrus, beliau telah menjelaskan isu gambar makan di McD ini di laman sosial Facebook beliau. Lihat screenshot Facebook di bawah :-


 

Tapi, penjelasan beliau ini banyak dipertikaikan oleh segelinitir peminat kerana didakwa kenyataan yang diberikan agak tidak logik dan bercanggah dengan apa yang berada di dalam gambar tersebut.
Menjadi persoalan, mengapa perlu mengisi air nescafe ke dalam gelas McD? Pemandangan seperti dinding, kerusi dan meja agak familiar dengan persekitaran dalam McDonald’s.


#cari
Jangan Lupa Like CeritaBaek dan Share di FB | Follow @ceritabaek :)

0 comments:

Post a Comment

 
;